Start-up Elimuu zoekt testers voor nieuwe onderwijssoftware

Share Button

De Nederlandse start-up Elimuu zoekt testers voor een nieuw gratis programma gericht op het voortgezet en hoger onderwijs. Met Elimuu is het mogelijk in minder dan 1 minuut een tentamen te maken, zegt initiatiefnemer Sjoerd van Heijst.

Elimuu is een programma opgebouwd rondom de kern van het onderwijs: vragen. Het stellen van een vraag, iemand helpen met een probleem of simpelweg vragen beantwoorden: Elimuu helpt bij het hele proces. Met behulp van Elimuu kan een groot archief met vragen en antwoorden worden opgebouwd, een handig naslagwerk voor leerlingen. Data wordt zo keurig inzichtelijk, maar kan ook gebruikt worden voor andere interessante toepassingen.

Tentamens

Docenten kunnen snel tentamens samenstellen op grond van vragen die studenten of leerlingen stellen over de stof. De software biedt de docent inzicht in de problemen waar de student of leerling tegenaan loopt en houdt de studievoortgang bij. Lerenden kunnen kunnen zien of ze de leerstof voldoende beheersen.

Op de website van Elimuu staat meer informatie. Momenteel worden middelbare scholen gezocht (bij voorkeur vwo) voor de bètatest. Aanmelden kan via de website of via Sjoerd@elimuu.nl. Het gebruik van het programma is gratis.

Er kan niet meer gereageerd worden op dit bericht

Berichtnavigatie