Masterclass over trends en hypes in e-learning

Share Button

Van 25 september tot 3 oktober verzorgt Wilfred Rubens een online masterclass over trends op het gebied van e-learning. Doel van de masterclass is om hypes en trends van elkaar te onderscheiden en nieuwe technologie zo beter te kunnen beoordelen op toegevoegde waarde.

De masterclass start op woensdag 25 september. De live-sessie met expert Wilfred Rubens vindt plaats op vrijdag 27 september van 15.00 tot 16.00 uur. Na afloop van de eerste live sessie van de masterclass blijft het forum nog enkele dagen beschikbaar voor aanvullende discussie.

Presentatie onderzoek

Op dinsdag 2 oktober van 20.00 tot 21.00 uur volgt een tweede live-sessie. Daarin presenteren twee wetenschappers hun onderzoek op dit gebied. De deelnemers kunnen tijdens de live-sessies vragen stellen aan de experts.

Deelname aan de masterclass, die de Open Universiteit organiseert in samenwerking met Kennisnet, is gratis maar inschrijven is verplicht. Aanmelden kan tot 25 september via OpenU. Deze masterclass maakt ook deel uit van de mooc over e-learning die op 3 september 2013 is gestart.

Er kan niet meer gereageerd worden op dit bericht

Berichtnavigatie