Masterclass over mobiele technologie in het onderwijs

Share Button

Het Welten Instituut van de Open Universiteit komt met een masterclass over het gebruik van mobiele technologie in het onderwijs.

Marcus Specht, hoogleraar Advanced Learning Technologies, zet de belangrijkste ontwikkelingen op een rij en verbindt deze aan de organisatie van het onderwijs.

De masterclass gaat van start op woensdag 22 januari en wordt op 29 januari afgerond. Bij inschrijving staan al een paar voorbereidende leeractiviteiten voor de deelnemers klaar. In de week van de masterclass worden door de deelnemers opdrachten uitgevoerd. Ook wordt en een zelftoets gedaan.

Live sessies

Er zijn verder twee online live sessies. De eerste sessie is met Marcus Specht. Tijdens de tweede sessie presenteren Dirk Börner en Bernardo Tabuenca hun lopende onderzoek rond mobiele technologie in het onderwijs.

Hoeveel tijd geïnvesteerd moet worden in de masterclass is afhankelijk van de leerbehoefte en voorkennis van de deelnemer en de tijd die hij wil investeren in bijvoorbeeld discussies met medecursisten.

De masterclass is onderdeel van het programma ‘Apps in onderwijs en onderzoek’ van SURFacademy. Deelnemen kost 90 euro. Meer informatie is te vinden op OpenU en de website van SURF Academy.

Er kan niet meer gereageerd worden op dit bericht

Berichtnavigatie