Eerste sprekers onderwijsbeurs IPON bekend

Share Button

Trendwatcher Marcel Bullinga, internetondernemer en voormalig minister van Sociale Zaken Willem Vermeend en learning expert Jelmer Evers spreken dit jaar  op de onderwijsbeurs IPON. De IPON wordt op 19 en 20 maart gehouden in Utrecht.

Marcel Bullinga is tevens dagvoorzitter. Hij presenteert Meet the Future, een performance over de toekomst, een economie van overvloed. Samen met de Nationale Academie voor Media & Maatschappij de opleiding ontwikkelde hij de opleiding Trendprofessional Onderwijs.

Flipping the classroom

Willem Vermeend is internetondernemer, partner bij de BMC-groep en bijzonder hoogleraar Economics and E-business aan de Maastricht School of Management. Daarnaast is hij commissaris bij verschillende (internationale) ondernemingen en economisch columnist en schrijver.

Jelmer Evers is docent geschiedenis, schrijver, learning expert en innovator. Hij maakt gebruik van leerstrategieën als moocs (massive open online courses), flipping the classroom, spelgerelateerd leren en gamification. Evers wil de maatschappij meer bewust maken van de cruciale veranderingen in leermethodes en het onderwijs.

De organisatie van de IPON maakt binnenkort meer bekend over het programma.

Er kan niet meer gereageerd worden op dit bericht

Berichtnavigatie